Ο άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που ένιωσε την ανάγκη να αποτυπώσει επάνω σε βράχους, σπηλιές, κοιλάδες, βουνά και αντικείμενα τις εικόνες και τις σκέψεις του, από την επαφή και την καθημερινότητα του με όντα υπεράνω της δικής του δύναμης, τα οποία, όπως μαρτυρούν τα εκατοντάδες στοιχεία ήταν καθημερινή και χαρακτηριζόταν από τρομερές αλλαγές για το....

τότε ανθρώπινο στοιχείο, από εκείνη λοιπόν την στιγμή και μετά, δεν έπαψε ποτέ να αναζητά αυτά τα όντα, που είτε από φόβο, είτε από ανάγκη, είτε από σεβασμό, τα είχε ονομάσει θεούς.
Τι όμως έκανε αυτά τα όντα να εγκαταλείψουν έτσι ξαφνικά τον άνθρωπο και την γη και να σταματήσουν την άμεση επαφή και την συνύπαρξη που είχαν με το τότε ανθρώπινο στοιχείο.
Μήπως γυρνάνε τους πλανήτες και αφού δίνουν την γνώση και την τεχνολογία σε όντα σαν και εμάς κατόπιν εξαφανίζονται, έτσι ώστε για να πάρουν τα πράγματα το δικό τους δρόμο και να δούνε μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν οι μαθητές τους, παρακολουθώντας το έργο τους χωρίς να γίνονται ορατοί.

Μήπως αποτελούμε για αυτά τα όντα, η μεν γη ένα πειραματικό εργαστήριο και ο δε άνθρωπος ένα πειραματόζωο και μόνο, στο οποίο εργαστήριο και πειραματόζωο πραγματοποιούν ότι δεν θέλουν να κάνουν στον εαυτό τους, δρέποντας τα αποτελέσματα των όποιων πειραμάτων για δικό τους όφελος.
Ο καθένας θα μπορούσε να πει και να εκφράσει δεκάδες μήπως γι αυτήν την κατάσταση, το θέμα είναι, ποιο από αυτά τα μήπως θα καταλήξει να γίνει στο τέλος η μεγάλη και πολυπόθητη αλήθεια. 
Όλοι γνωρίζουμε ότι, οι θρησκείες του κόσμου, οι οποίες είναι και εκατοντάδες, έβαλαν φρένο στο όνειρο του κάθε ανθρώπου, ότι κάποια στιγμή θα συναντήσει όντα από άλλους πλανήτες, τους Θεούς του, η ακόμα και τον ίδιο τον Δημιουργό του, θέτοντας η κάθε μια ξεχωριστά απαραβίαστο κανόνα ότι, εκτός από εμάς εδώ στην γη δεν υπάρχει κανείς και ότι ο Θεός δημιούργησε το απέραντο και αχανές σύμπαν μόνο για τον άνθρωπο επί γης, ο οποίος δε άνθρωπος συνάμα, είναι και παιδί του ίδιου του Δημιουργού.
Με απόλυτη τεχνολογική και επιστημονική μαεστρία, για πολλούς αιώνες τώρα, άνθρωποι της κάθε εξουσίας έκρυβαν και παραποιούσαν όλα αυτά τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι διάφοροι πολιτισμοί, θέλοντας να συνεχίσουμε την δική τους αναζήτηση, η οποία είχε φθάσει σχεδόν στην λύση του αινίγματος, κάνοντας τους να βλέπουν και να υπολογίζουν με γυμνό και μόνο μάτι πράγματα που εμείς με τα ποιο σύγχρονα τηλεσκόπια και με τους ποιο προηγμένους δορυφόρους είναι αδύνατον να εντοπίσουμε και ακόμα περισσότερο, να κατανοήσουμε κιόλας.
Δεν είναι τουλάχιστον παράξενο και άξιο έρευνας πως από την μια μεριά υπήρξαν πολιτισμοί, που με πενιχρά μέσα κατάφεραν πνευματικά και επιστημονικά θαύματα και ξαφνικά από την άλλη μεριά εμείς οι συνεχιστές τους βρεθήκαμε με ρόπαλα και σπαθιά στα χέρια, να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι ο δικός μας θεός είναι καλύτερος από τον θεό του άλλου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε την επαφή μας με τους προγόνους μας και με ότι αυτοί μας άφησαν αλλά να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, δηλαδή, εκεί που ακόμα ο άνθρωπος ζούσε σε σπηλιές και δένδρα.
Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι στον πλανήτη γνωρίζουμε ότι, ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα κατά εικόνα και ομοίωση του, με σκοπό να καρπωθούν και να διαχειριστούν τον επίγειο παράδεισο επί γης, ζώντας μέσα στην απόλυτη ησυχία και αρμονία, με μοναδικό όρο να μην αναζητήσουν το δένδρο της γνώσης και πόσο μάλλον να φάνε και από τον καρπό του.
Κανείς όμως δεν φρόντισε να μας διδάξει ότι, ο Αδάμ και η Εύα μπορεί να ήταν οι πρωτόγονοι άνθρωποι, που ήρθαν σε επαφή με ανώτερα όντα και αφού έμαθαν από αυτά γλώσσα, γραφή, τέχνη, σκέψη και άλλα, τότε εναντιώθηκαν σε αυτά τα όντα ζητώντας την απόλυτη γνώση, την οποία κατείχαν αυτοί, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τους τότε ονομαζόμενους θεούς και να γίνει η ηρεμία και η γαλήνη της ζωής τους, επάνω στην γη κόλαση.
Δυστυχώς, όσο δεν θα επιτρέπουν κάποιοι, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία που έχουν επάνω στον άνθρωπο και όσο δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες σωστής και ανεμπόδιστης αναζήτησης, ο άνθρωπος θα συνεχίσει να εξαρτάτε από την προσωπική του πνευματική ηρωίνη, την οποία κάποιοι, με μεγάλη χαρά θα συνεχίσουν να του χορηγούν.
Το εάν υπήρξαν, η συνεχίζουν να υπάρχουν εξωγήινα όντα, αυτό είναι μια ιερή προσωπική αναζήτηση του κάθε ανθρώπου και της κάθε ψυχής ξεχωριστά, που ορμώμενη αυτή η ψυχή από μια αρχέγονη πηγή λογικής, γνώσης και εξέλιξης συνεχίζει την αναζήτηση της, για την εύρεση του ιερού της δισκοπότηρου.
Κλείνοντας το άρθρο, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα,
« Άραγε κάποια στιγμή, θα μάθουμε την μεγάλη αλήθεια πριν την καταστροφή μας, η θα την μάθουμε, κατά την ώρα της καταστροφής μας».

Προβολές: 106

Συνημμένα:

Οι απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση έχουν κλείσει.

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Μήπως η λύση του αινίγματος είναι μέσα μας και όχι έξω μας, σε άλλους πλανήτες κ.τ.λ, λέω μήπως.
Γιατί θα πρέπει να είμαστε παιδιά εξωγήινων,και όχι οι εξωγήινοι ετεροθαλή αδέρφια μας,από άλλους μητρικούς πλανήτες,και όλοι μαζί σπορά μας αέναης κοσμικής λειτουργίας,που δεν χρειάζεται κάποιο ένλογο όν να τη εκτελέσει,αλλά απλά έχει τον ρόλο της πατρότητας ;

Τα ιερατια ξερουνε πολυ καλα ποιοι ητανε οι "δημιουργοι"-γενετικοι μηχανικοι του ανθρωπινου σωματος, και διαλεξανε να κρατησουν την γνωση αυτην αποκρυφη και να την χρησιμοποιησουν προς ιδιο οφελος, επισης η γνωση οτι προηγμενα ανθροποειδη-γιγαντες ειχαν ερθει απο "τους ουρανους" με ιπταμενα "άρματα" και οτι ζευγάρωσαν με τις γυναίκες της γης ήταν κοινη πριν το ιερατιο διαλεξει το σκοτινο μονοπάτι της διαστρέβλωσης του ψέματος και της εγκοσμιας εξουσιας, το ιδιο μονοπάτι ακολούθησαν και οι κυβερνήσεις των υπερδυνάμεων όταν  60 και χρόνια πίσω κάναν την "πρώτη επαφή" με οντα αλλου πλανητη  βεβαια ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου, ειδη εχει αρχισει ενα κινημα που λεγεται disclosure project δηλαδη πρόγραμμα αποκάλυψης... η ωρα που θα αντιμετωπίσουμε την ατόφια αλήθεια δεν ειναι μακριά...Γνωμη μου ειναι οτι ζουμε σε ενα ζωντανο συμπαν, και οτι μερικα συμφεροντα εχουν κανει πλυση εγκεφαλου τον κοσμο να πιστευει παραλογα πραγματα..εδω υπαρχει μια καλη σειρα του natgeo http://www.youtube.com/watch?v=aye8zhZ_CUI&feature=related

τελος θα παραθεσω ενα μυνημα των ανωνημων χακερ

It is Anonymous' position that when there is a conflict of interest between the government and the people, it is the people's will which must take priority," says the statement. "The only threat transparency poses to government is to threaten government's ability to act in a manner which the people would disagree with, without having to face democratic consequences and accountability for such behaviour.
"When a government is elected," continues the letter, "it is said to 'represent' the nation it governs. This essentially means that the actions of a government are not the actions of the people in government, but are actions taken on behalf of every citizen in that country. It is unacceptable to have a situation in which the people are, in many cases, totally and utterly unaware of what is being said and done on their behalf - behind closed doors."
Referring to NATO's condemnation of the group's recent attack on US defence contractor HBGary, the group employs a cheeky twist on the logic frequently employed by those in power to justify increasing surveillance - that if you haven't done anything wrong, you have nothing to fear:
"If the government was doing nothing underhand or illegal, there would be nothing 'embarassing' about WikiLeaks revelations, nor would there have been any scandal emanating from HBGary. The resulting scandals were not a result of Anonymous' or Wikileaks' revelations, they were the result of the CONTENT of those revelations. And responsibility for that content can be laid solely at the doorstep of policymakers who, like any corrupt entity, naively believed that they were above the law and that they would not be caught.
"Our message is simple," the letter concludes. "Do not lie to the people and you won't have to worry about your lies being exposed. Do not make corrupt deals and you won't have to worry about your corruption being laid bare. Do not break the rules and you won't have to worry about getting in trouble for it.
"Do not attempt to repair your two faces by concealing one of them. Instead, try having only one face - an honest, open and democratic one."

 

Κατά την ταπεινή μου γνώμη,αυτά τα σενάρια,είναι ένα φαινόμενο της εποχής,αποτέλεσμα της ανάγκης να απαγκιστρωθεί ο άνθρωπος από άλλα πεπαλαιωμένα.Δεν αμφισβητώ την έρευνα,ούτε την επιτακτική ανάγκη να ξεσκεπαστούν τα παλαιότερα ψεύδη.Αμφισβητώ όμως τα νέα σενάρια,και τον τρόπο χειρισμού των ευρημάτων,ώστε να τα εξυπηρετούν εως αποδείξεις.

Οι πάλαι ποτέ πιστοί,παραμένουν ακόμα ανώριμοι,κι αυτό είναι εμφανές,με αποτέλεσμα να αποτελούν πρόθυμους αποδέκτες νέων θεωριών που ταιριάζουν καλύτερα στην εποχή της τεχνολογίας και του διαστήματος.

πρωσωπικα δεν μου αρεσουν οι γενικολογιες ουτε τα ευχολογια, οι μασκες εχουν πεσει και οποιος θελει να ειναι μίζερος δικαιωμα του αρκει να μην το μεταδιδει γιατι οι ιδέες είναι κολλητικές σαν την αρρωστια. καλο θα ειναι να ανοιξουμε οριζοντες για να ξεσκουριασουν τα μυαλα... Επισης καλο ειναι να παρακολουθουμε τι γινεται γυρω μας και να χρησιμοποιουμε το εργαλειο που λεγεται συνδιαστικη σκεψη, καθε μερα που περναει οι αστρονομοι ανακαλυπτουν ολο και περισσοτερους πλανητες ιδιους με την γη...εχει αποδειχτει μαθηματικα.. αρα δεν μιλαμε ουτε για "χαμενους παραδεισους" ουτε για ουγκα μπουγκα βουντου. ψαχτειτε ρε δειτε διαβαστε συνδιαστε! πχ εξισωση ντρεικ Ν=Ν.fp ne f1 fi fc fl 

μπροσταμας υπαρχουν απιθανες πιθανοτητες εαν δε δεν ειχανε ανακοψει τους ιωνες φιλοσοφους oi "γνωστοι αγνωστοι" http://www.youtube.com/watch?v=bosc2YQQZFM.......


ρε φιλε ακρισιε το γονιδίωμα μας από αυτο της μαϊμούς διαφερει μονο κατά 4%, αυτή η διαφορά μας κάνει ανθρώπους και οχι χιμπαντζήδες, τυχαιο; όλο και περισσότεροι βιολογοι τείνουν να κατανοούν οτι είμαστε προιον σοφής γεννετικης μετάλλαξης, υβριδιο απο πιθικοειδη και "σπερμα θεου", αποδειξεις, εαν δεν κατεβουν κατω οι "θεοι", μην περιμενεις γιατι οι "γνωστοι αγνωστοι" μας εχουν καψει ολες τις βιβλιοθηκες και μας αφησαν τον Ησιοδο δηλαδή  είμαστε στο σκοτάδι με μαύρα γιαλια και δεμένα τα ματιά. Ψαχουλέψτε στην παγκόσμια μυθολογία εχει ψήγματα για την "ουρανια" καταγωγη μας...

ναι αλλα γιατι μονο ο ανθρωπος ειναι εχέφρων με πολιτισμο και τα ξαδερφακια του με 96% ομοιο ντιενει και με εκατομμυρια χρονια περισσοτερα εξελιξης ειναι ακομα στα δεντρα. Ε;; φιλε δαρβινιστη; αυτος που εχει ανοικτο ελληνικο πνευμα και συνδιαστικη σκεψη δεν χρειαζεται δασκαλο ουτε βοσκο, ποτε δεν ανήκα σε κανενα μαντρι, δεν θα σου δωσω μασημενη τροφη εαν αυτο ζητας, μελετησε ξανα και συνδιαστικα τις μυθολογιες του κοσμου, και τους αρχαιους θεους, ονοματα τιτλους κλπ, σε προηγουμενο ποστ σου εστειλα ενα βιντεο μαλλον δεν το ειδες http://www.youtube.com/watch?v=aye8zhZ_CUI&feature=related ενα,βεβαια, δεν θα σου πει ο σιτσιν, οτι ο μαρδουκ ειναι ο διας. αυτα

ερρωσθε 

Ακρισιος είπε:

Τελικα αυτοι οι γνωστοι αγνωστοι εκτος απο βιβλιοθηκες καινε και μυαλα. 4% η διαφορα μας απο τον χιμπαντζη, αλλο τοσο ειναι η διαφορα του χιμπατζη απο τον μπαμπουινο, και λοιπον; Η δεχομαστε οτι η διαφορα αυτη ειναι προϊον μεταλλαξης ή ειναι οτι οι εξωγηινες διανοιες εκαναν συνεχεις μεταλλαξεις για να παιρνα η ωρα. Γιατι αν δεχτουμε οτι ο Ε.Τ. επενεβη στην εξελιξη, θα πρεπει να απαντηθουν ορισμενα τυχαια ερωτηματα που προκυπτουν.

1ον Γιατι διαλεξαν πιθηκο και οχι καποια αλλη μορφη ζωης να τον μεταλλαξουν.

2ον Ποιο ηταν το κινητρο

3ον Ποιος ηταν ο τελικος σκοπος

Στο ερωτημα μου περι αποδειξεων, λαμβανω την απαντηση οτι αυτες δεν υπαρχουν, απου προκυπτει η τυφλη πιστη σε μια τετοια δοξασια λοιπον;

Αν ψαξω στην παγκοσμια μυθολογια θα βρω επισης ψηγματα οτι ο ανθρωπος καταγεται απο υδροβια πλασματα ή ελκει την καταγωγη του απο το κεντρο της Γης, τις αναφορες αυτες τις παρακαμπτουμε; και αν οχι γιατι δεν τις πιστευουμε και αυτες σαν αξιοπιστες;

Το θεμα ειναι οτι πανω απο 100 χρονια απο τοτε που διατυπωσε την θεωρια του ο Δαρβινος, ορισμενοι ακομη και σημερα εχουν αδυναμια να δεχτουν την συγγενεια των ειδων. Τοτε η πολεμικη γινοταν με βιβλικες αρλουμπες, τωρα επιστρατευτικε και το διαστημα, αλλα στην ουσια την ιδια καταγωγη εχουν.

Το αν πολλοι βιολογοι προβληματιζονται με την καταγωγη του ανθρωπου, ειναι δικαιωμα τους, οπως και δικο μου δικαιωμα ειναι να αμφιβαλλω για την ικανοτητα τους να ασκουν την επιστημη τους.

Απο αρκετο καιρο διαφοροι επιτηδειοι εκαναν περιουσια σε βαρος των αφελων προβαλλοντας διαφορες τετοιες θεωριες.

Εσυ, ποιανου απ' ολους μαθητης εισαι;

 

Ερρωσο Ολυμπιε!

παρακαλω να μου κανεις κοπι πειστ στο σημειο που γινομαι επιθετικος... δεν ειπα πως ειναι ανωτερος, αλλα οτι ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωον που εχει την δυνατοτητα και την ικανοτητα να αφησει την σφαιρα και να επισκεφτει με το φυσικο σωμα αλλες σφαιρες,(σαν να ειναι πεπρομενο μας τα αστρα... λες να ειναι εντυπομενο αυτο απο τους δημιουργους;;) πες μου ποιο αλλο ζωον εχει την δυνατοτητα να αφησει τον πλανητη και να παει αλλου στο συμπαν... ξαναλεω εγω προσωπικα δεν ανοικω σε κανενα μαντρι-θρησκεια, απο την αλλη μερια ο δαρβινισμος και άλλες θεωρίες ειναι πλέον καθεστωτικό δόγμα... και το δόγμα να ξέρετε δεν ειναι ελληνικο ειναι εργο των "γνωστων αγνωστων".. 

ερρωσθε!

RSS

Ψάχνεις κάτι ;

Loading

MYCOSMOS magazine

Συμπόσιο

Οταν οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια

Ξεκίνησε από τον/την Φαύλος Κύκλος στο ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Τελευταία απάντηση από τον/την Βασίλειος Φωτίου 15 Ιουλ. 1 Απάντηση

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

scroll to the top